1

Kennismaking

U besluit contact op te nemen met Itsomi Media omdat u behoefte heeft aan een nieuwe website, een frissere huisstijl of wellicht iemand die u ondersteunt in het versturen van nieuwsbrieven. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij een kennismakingsgesprek inplannen. Dit gesprek is van belang om een goed beeld te krijgen van uw wensen en behoeften en vindt bij u op kantoor of telefonisch plaats.
2

Offerte op maat

Na het kennismakingsgesprek hebben wij een goed beeld van uw organisatie, behoeften en doelstellingen. Aan de hand hiervan kunnen wij een passende offerte opstellen. Deze ontvangt u zo snel mogelijk na de eerste kennismaking. De offerte wordt bijgesteld totdat wij beide tevreden zijn. Zodra wij uw akkoord hebben ontvangen starten wij met de uitvoering van het project.
3

Uitvoering en feedback

De uitvoering verschilt natuurlijk per dienst en project, maar in veel gevallen leveren wij een aantal ontwerpen op. Of het nu gaat om een visitekaartje, een social media bericht of een nieuwe website. Deze ontwerpen zijn concepten waarop u feedback mag geven zodat wij een goed beeld krijgen van uw wensen. Aan de hand van uw feedback wordt er doorgewerkt naar een prachtig eindresultaat. Gedurende het hele project krijgt u de mogelijkheid om feedback te geven. Alleen op deze manier wordt het een ontwerp waar u volledig achterstaat.
4

Oplevering

Pas wanneer u voor 100% achter het ontwerp staat wordt het project afgerond. De website gaat live, het drukwerk wordt naar de drukker gestuurd, de teksten worden opgeleverd of de nieuwsbrief wordt naar uw klanten verstuurd. Na afronding van het project horen wij altijd graag nog even hoe u het project heeft ervaren. Ook wij leren dagelijks bij!