Bent u toe aan een nieuwe website? Wij maken moderne, gebruiksvriendelijke websites die helemaal passen in deze tijd. Doordat wij gebruik maken van het CMS systeem WordPress kunt u na oplevering de website eenvoudig zelf beheren. Uiteraard kunt u ons ook nog steeds inschakelen voor aanpassingen.

Waarom een (nieuwe) website?

Afgelopen jaren is er erg veel veranderd op online gebied. Het internet is steeds meer een onderdeel van ons leven geworden en een bedrijf zonder website zal veel klanten mislopen. Bijna iedereen oriënteert zich voor een aankoop online. Of het nu gaat om het aanschaffen van een paar nieuwe schoenen, een verzekering of een vakantie. Men is benieuwd naar het aanbod en voornamelijk naar meningen van anderen. Alles wordt online opgezocht, omdat het kan!

Een website is dus erg belangrijk in deze tijd. Maar ook als u al een website heeft is het geen gek idee om erover na te denken om uw website te vernieuwen. Is uw website nog wel van deze tijd? Laadt uw website snel? Is uw website ook op smartphones goed zichtbaar? Consumenten beoordelen een site snel en de eerste indruk moet goed zijn. Wij werpen graag samen met u een blik op uw website en kijken waar mogelijke verbeterpunten zitten.

Responsive website | Itsomi MediaVindbaarheid website / SEO

Heeft u al een website maar is uw website niet vindbaar? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij schrijven zoekmachine geoptimaliseerde teksten, zorgen ervoor dat de pagina titels en omschrijvingen goed zijn ingevuld en schrijven nieuws- en blogartikelen. Daarnaast kunnen wij ook uw social media kanalen onderhouden om de vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

 

Over WordPress

WordPress is een erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk CMS systeem. Wat is een CMS systeem? CMS staat voor Content Management Systeem! Het is een systeem waarmee gebruikers eenvoudig zelf hun website kunnen beheren. U kunt hiermee teksten wijzigen, afbeeldingen toevoegen of andere onderdelen aanpassen. Na oplevering van de website kunt u dus zelf uw website onderhouden door middel van een gebruiksvriendelijk systeem. Handig wanneer u een blog bijhoudt of regelmatig informatie moet bijwerken!

Logo WordPress | Itsomi Media