Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen op een ander gebied? Bijvoorbeeld het opstellen van rapporten of het onderhouden van recente projecten op uw website? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Niet geschoten is altijd mis!

Maatwerk | Itsomi Media

Voorbeelden van maatwerk projecten

Maatwerk is een enorm breed begrip en in veel gevallen is ieder project maatwerk. Wat wij bedoelen met maatwerk is dat wij meer te bieden hebben dan het maken van websites, schrijven van teksten, ontwerpen van drukwerk, bijhouden van social media en het versturen van e-mails. De meeste projecten vallen onder één van deze diensten, maar kunt u op een ander gebied hulp gebruiken dan kunnen wij u wellicht ook van dienst zijn! Om u een idee te geven waar wij voor zijn in te schakelen hieronder twee voorbeelden.

Bijhouden website

Heeft u een website waarop u een portfolio of blog bijhoudt, maar heeft u geen tijd meer om dit zelf bij te houden? Wij helpen u graag! We plaatsen niet alleen het bericht, maar kunnen ook de teksten schrijven.

Opmaken rapporten

Een klant van ons voert medewerkerstevredenheidsonderzoeken uit. Deze onderzoeken worden opgeleverd in een rapport. Zij hadden alleen zelf weinig tijd om het rapport mooi op te maken. Daar hebben ze Itsomi Media voor ingeschakeld.

Inmiddels maken wij niet alleen het rapport op, maar verwerken wij ook alle onderzoeksresultaten waardoor zij zelf alleen nog maar de aanbevelingen hoeven te schrijven!