Wilt u eens in de zoveel tijd uw klanten op de hoogte stellen van ontwikkelingen binnen uw bedrijf, leuk nieuws uit de branche, openstaande vacatures of komende evenementen? Wij maken een account voor u aan in MailChimp, importeren e-mailadressen, ontwerpen het design en versturen de mailing.

Mailprogramma MailChimp | Itsomi Media

Waarom e-mailmarketing?

Tegenwoordig gebruiken veel bedrijven social media om informatie te verzenden. Dit is uiteraard een zeer geschikt platform, maar denk eens met ons mee. Een social media gebruiker heeft 400 vrienden of connecties en volgt daarnaast ook nog eens 50 bedrijven. Van al deze connecties ontvangt hij iedere dag ontzettend veel updates. Denkt u dat hij al deze berichten kan lezen? Nee! Daarnaast heeft bijvoorbeeld Facebook ingesteld dat een bericht op het eerste moment aan slechts 10% van de volgers wordt weergegeven. Pas wanneer het bericht wordt gedeeld en meer ‘likes’ ontvangt, zullen meer mensen het bericht zien.

Om er zeker van te zijn dat uw klanten alle berichten, ontwikkelingen en updates ontvangt, verstuurt u een e-mail!

Over MailChimp

MailChimp is een heel eenvoudig en gebruiksvriendelijke mailingsysteem. Met een gratis account kunt u 2.000 abonnees aan uw lijsten toevoegen en 12.000 e-mails per maand versturen. Mailinglijsten kunt u eenvoudig zelf beheren, u kunt templates (mail designs) aanmaken en de nieuwsbrief naar een hele lijst of slechts een deel ervan versturen. Ook kunt u MailChimp integreren met een aanmeldformulier op uw WordPress website waardoor nieuwe aanmeldingen/abonnees direct zijn toegevoegd aan uw MailChimp lijst. Dit scheelt u een hoop tijd!

Hieronder wordt goed uitgelegd hoe simpel MailChimp is!

Wat kunnen wij voor u doen?

Duurt het ondanks dat MailChimp een heel gebruiksvriendelijk systeem is even voordat u het programma helemaal door heeft? Of heeft u geen tijd om u erin te verdiepen? Wij zijn blij u te kunnen helpen! Wij importeren e-mailadressen van uw klanten, ontwerpen de nieuwsbrief, laten u een testmail zien en versturen na goedkeuring de mailing.

Heeft u een evenement waarvoor mensen zich kunnen aanmelden? Wij helpen u met de integratie van MailChimp met uw aanmeldformulier en houden de aanmeldingen bij. Uiteraard kunt u ons ook alleen inschakelen voor het ontwerpen van de e-mail.