Kan uw huisstijl wel wat worden opgefrist, bent u net een nieuw bedrijf gestart of organiseert u een evenement dat u wilt promoten? Wij helpen u graag met het ontwerpen van verschillende soorten drukwerk. Denk niet alleen aan visitekaartjes en brochures, maar ook aan (online) banners en relatiegeschenken.

Huisstijl

Om u te onderscheiden van de rest creëert u een eigen huisstijl. Een eigen logo en één of meerdere kleuren die u in al uw communicatie uitingen terug laat komen. Maak uzelf zo herkenbaar mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld elementen uit uw logo en laat deze subtiel terugkomen in het drukwerk.

Om een huisstijl te creëren denkt u van te voren goed na over wie uw klanten zijn, wat voor uitstraling u wilt creëren, wie je concurrenten zijn, etc. Indien u nog geen eigen huisstijl heeft gecreëerd of een nieuwe huisstijl wilt ontwikkelen denken wij graag met u mee. Daarvoor zullen wij van te voren bovengenoemde vragen met u doornemen. Wij ontwerpen niet alleen logo’s, maar ook visitekaartjes, briefpapier, brochures.. noem maar op! Ook wanneer u al een eigen huisstijl of logo heeft kunnen wij drukwerk ontwerpen. Daarbij gebruiken we de elementen en kleuren die passen binnen uw huisstijl of logo.

Huisstijl ontwerp | Itsomi Media

Promotieartikelen / relatiegeschenken

Naast drukwerk ontwerpen wij ook promotieartikelen en relatiegeschenken. Denk o.a. aan bedrukte pennen, t-shirts, usb-sticks, bidons en tassen. Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op via info@itsomimedia.nl of 06 25 46 35 39. Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen.