Het creëren van interessante en vooral relevante content is belangrijk om bezoekers terug te laten keren naar uw website. Daarnaast is het van groot belang dat zoekmachines de teksten begrijpen om beter gevonden te worden. Itsomi Media schrijft teksten die voor iedereen leesbaar zijn, ook voor zoekmachines.

Bij contentmarketing zorgen we ervoor dat u bezoekers en/of klanten relevante informatie kunt bieden. Of het nu gaat om informatie op websites, in brochures of op social media. Itsomi Media helpt u met het schrijven van teksten en het zoeken van afbeeldingen die van toegevoegde waarde zijn voor de informatie. Het interessant en relevant maken van een artikel, webpagina of bericht. Dat is waar het om gaat. We gaan net zolang door totdat de tekst voldoende waarde biedt aan de bezoeker.

Contentmarketing | Itsomi Media

Zoekmachine geoptimaliseerde teksten

Om ervoor te zorgen dat uw website beter gevonden wordt door zoekmachines schrijven wij zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Dit zijn teksten die op een bepaalde zoekterm zijn gericht en die zo zijn opgebouwd dat zoekmachines de teksten begrijpen. Wanneer iemand in Google zoekt naar de zoekterm waar uw pagina op is gericht zal Google uw website hoger in de zoekresultaten naar boven laten komen.

Invulling zoekresultaten

Hoe u uw pagina’s in zoekmachines worden getoond heeft u zelf in de hand. Zorg er daarom voor dat de pagina titels en omschrijvingen (meta tags) op de juiste manier zijn ingevuld. Dit zijn de resultaten die Google weergeeft. Hieronder een voorbeeld om het iets te verduidelijken.

Zoekresultaat bureaustoelen | Voorbeeld 1 | Itsomi MediaZoekresultaat bureaustoelen | Voorbeeld 2 | Itsomi Media

In dit voorbeeld hebben we gezocht op ‘bureaustoelen’. Zoals u kunt zien is het eerste zoekresultaat heel overzichtelijk. Een duidelijke titel, de URL verwijst exact naar de locatie waar u als bezoeker terecht komt en de beschrijving is ook helder. Het tweede zoekresultaat is veel rommeliger. Zinnen worden afgekapt, er is geen logische zinsopbouw en de URL zegt ook helemaal niks. Bezoekers zullen eerder op de eerste link klikken. Zorg er daarom altijd voor dat de zogenaamde meta tags goed zijn ingevuld.

Backlinks verzamelen (SEO)

Om uw zoekresultaten te verbeteren is het van belang om zoveel mogelijk backlinks te verzamelen. Backlinks zijn links van andere websites naar uw website. Een goed middel hiervoor is social media, maar u kunt ook artikelen schrijven die betrekking hebben op uw product of dienst en deze laten plaatsen op andere websites. Zij verwijzen door naar uw website waardoor u het aantal backlinks verhoogt en daarbij ook het aantal websitebezoekers. Wij helpen u graag met het creëren van backlinks en het schrijven van artikelen.

Voorbeeld

U verkoopt bureaustoelen. Schrijf een artikel over waar bezoekers op moet letten bij het aanschaffen van een bureaustoel. Geef ze tips en laat deze op een andere website plaatsen. Uiteraard wel met een link naar uw website.