De 7 e-mails die je als bedrijf moet sturen | Itsomi Media

De 7 e-mails die je als bedrijf moet sturen

Wie aan e-mailmarketing denkt, denkt vooral aan nieuwsbrieven. Echter zijn er nog talloze andere e-mailcampagnes die je als bedrijf kunt opzetten met een nieuwsbrief tool. De kracht van e-mailmarketing is de eenvoudige automatisering en het persoonlijke contact. Het marketingkanaal stelt je in staat om zonder veel moeite in contact te blijven met klanten en een relatie op te bouwen.

Lees meer
Waarom e-mailmarketing inzetten?

Waarom je e-mail marketing moet (blijven) inzetten!

Als marketeer merk ik dat er nog veel mensen zijn die het nut van e-mail marketing niet inzien. Er zijn natuurlijk redenen te bedenken om het niet te doen. Bijvoorbeeld wanneer je nog niet tot nauwelijks een klantenbestand hebt opgebouwd. Daar tegenover staan zoveel redenen om juist wél gebruik te maken van e-mailmarketing. Door het opstellen van een juiste mail leidt jouw e-mail namelijk tot meer websitebezoekers, meer contactaanvragen en/of meer webshop aankopen. In dit artikel lees je waarom je e-mailmarketing moet blijven of gaan inzetten.

Lees meer
Website beveiliging: WordPress wachtwoord

Website beveiligen: tips voor het maken van een sterk wachtwoord!

Er wordt vaak niet aan gedacht, maar een van de belangrijkste onderdelen voor het beveiligen van je website is het hebben van een sterk wachtwoord. Zorg ervoor dat jij geen simpel wachtwoord hebt van 5 letters, maar kies een wachtwoord met minstens 10 tekens. Gebruik hierin kleine en grote letters, maar ook cijfers en speciale tekens. Veel mensen weten het niet, maar ook spaties mogen worden gebruikt. Je kan er dus een zin van maken, zodat je je wachtwoord beter kan onthouden. Zorg er alsnog wel voor dat hier niet alleen kleine letters in staan. Wil je echt een veilig wachtwoord? Laat WordPress dan zelf een wachtwoord maken.

Lees meer
Slapend rijk worden met affiliate marketing | Itsomi Media

Geld verdienen met affiliate marketing: eenvoudig en snel!

Heb jij er altijd van gedroomd om slapend rijk te worden? Nu is slapend rijk worden een beetje overdreven… maar online geld verdienen zonder er veel voor te hoeven doen is mogelijk! Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Met affiliate marketing maak jij als het ware reclame voor een product of dienst en zodra iemand dankzij jou het product of de dienst afneemt krijg jij hier commissie, oftewel geld, voor! Geld verdienen met affiliate marketing: lees in deze blog alles wat je moet weten om eenvoudig en snel online geld te verdienen!

Lees meer
Handleiding WordPress

Handleiding: WordPress voor beginners. Hoe werkt het CMS systeem?

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee gebruikers eenvoudig hun eigen website kunnen beheren. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, maar wanneer je er nog nooit mee hebt gewerkt kan het even zoeken zijn. Aangezien wij websites met WordPress maken leek het ons wel zo handig om een handleiding te schrijven! In dit artikel lees je dus de belangrijkste tips om aan de slag te gaan met WordPress.

Lees meer